Nyheter » 2013 » November » Drakter - utdeling 24. november

Allidrett for 2012 barn

Vi starter opp ny allidrettsgruppe for barn som er født i 2012.

Oppstart er tirsdag 22 august kl.17.00 på Strandajordet kunstgressbane. I første periode vil vi ha fotball i fokus. Vi kommer til å følge årshjulet for allidrett resten av året. Treningene vil være hver tirsdag kl.17.00.

Håper å se mange nye små, men særdeles viktige, Vif-medlemmer der.

Hilsen trener Tommy

Kontaktinfo:

Tommy Solbakken Andersen

Tlf 91591661

Mail:tommy@vestfossen.net

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2016 | Januar - April - September - November

Drakter - utdeling 24. november

06.11.2013

Hei Vi har vunnet draker fra EB, disse skal deles ut 24.november i Drammenshallen, trenger derfor tilbakemelding på følgende innen 7.november:

Jeg trenger en tilbakemelding innen 7.november om hvor mange som kommer , send det på en melding til meg antallet som dere kommer med. Kampen vi skal se er: Glassverket - Tertnes

se informasjonen fra EB under, trykk på invitasjon for å se programmet.

Hei alle sammen

Det nærmer seg utdeling av drakter. Vedlagt ligger informasjon.

Trenger en samlet tilbakemelding fra hver av dere på hvor mange dere kommer fra hvert lag (spillere med foreldre og søsken).

Vi tar et forbehold når det gjelder servering av pizza og brus til foreldre og søsken, da vi må se an hvor mange det blir totalt og om vi praktisk klarer å servere til alle. Vi ønsker det, men som sagt må vi se an hvor mange det blir totalt. Vi håper på forståelse for det.

Vi vil ta bilde og filme fra arrangementet som vi vil bruke i ulike sammenhenger. Det er du som kontaktperson som er ansvarlig i forhold til ditt lag hvis det er noen som ikke kan være med på det.

Kommer tilbake til dere som kontaktpersoner med praktisk informasjon om hvor utdelingen er, hvordan vi gjør det, om det blir pizza og brus til alle, parkering, mm…

Gleder oss til å se dere alle i Drammenshallen 24. november

invitasjon

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN